Teknoloji

Tanıtımına az kalan Pixel 4 ve Pixel 4 XL serisine ait yeni bir sızıntı

google pixel 4

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerini önden, arkadan ve yandan gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Bu cihazların 5.7 inç ve 6.3 inç ekranlarla gelmesi ve Google’ın mobil işletim sisteminin en son sürümü olan Android 10’un yeni özelliklerini ilk kez sunması bekleniyor. Bu Pixel 4 ailesi cihazların 15 Ekim 2019 tarihinde resmen tanıtılması bekleniyor.

Pixel 4 ve Pixel 4 XL dünya çapında birçok ülkede çıkacak. Ancak bu telefonların Türkiye’de resmi olarak sunulmasını beklemiyoruz. Bu arada satışa çıktığı her yerde aynı özellikleri barındırmayacak. Bazı ülkelerde sensör özelliklerinin idari kısıtlamalar nedeniyle sunulmayacağı belirtiliyor. Bu özelliklerin üçüncü taraf geliştiricilerin çabalarıyla etkinleştirilmesi mümkün olabilir. Ancak bu konuda da henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Google Pixel 4 ailesiyle ilgili olarak paylaşılan bilgiler ve fotoğraflar Ishan Agarwal‘dan geliyor. Bu arada son birkaç haftadır ve aydır birçok farklı kaynaktan sızıntılar ve içeriden bilgiler geliyor. Yeni Pixel cihazları, akıllı telefon tarihinde en çok sızıntısı yapılan cihazlar olabilir. Hatta Google bile daha da ileri giderek bu cihazın arka tasarımı ve ekranın üstündeki sensörlere ait ipuçlarını aylar önce vermişti.

Google’ın bu yeni telefonların 5G versiyonunu da gelecek yıl içinde çıkarmayı planladığı söyleniyor. Pixel 4 XL’in daha güçlü donanım özelliklerine sahip olmasını bekliyoruz. Kamera tarafında da Google’ın yazılımının da etkisiyle, bu telefonların epey yetenekli olacağını tahmin ediyoruz.

Pixel 4 XL daha şimdiden birçok sızıntıya ve videoya konu oldu. Birkaç hafta önce çıkan bir ön inceleme videosu sayesinde bu telefonun nasıl bir deneyim sunacağını görmüştük. Pixel 4 lansmanından önce bu telefonla ilgili daha fazla bilgi almak için konuyla ilgili diğer haberlerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ HABERLER