Teknoloji

Tamindir.com yeni tasarımı ve bölümleriyle yayında

Senelerdir yazılım ihtiyacımızı karşılayan bir numaralı Türkçe kaynak olan Tamindir.com yepyeni bir arayüzle karşımıza çıktı. Bir süredir beta hâlinde kullanıcılarına test ettirdiği yeni nesil kullanıcı arayüzü nihayet tüm ziyaretçilerin kullanımına sunuldu. Yeni Tamindir’de kullanıcıların sitede daha fazla vakit geçirmelerini sağlayacak daha fazla içerik bulunuyor. Tabii, site esas işlevi olan yazılım dağıtım işini yine ön planda tutuyor, üstelik bunu çok daha basit, kullanıcıların çok daha rahat bir şekilde gerçekleştireceği hâle getirmiş.

Tamindir’in yeni ana sayfası sitenin sunduğu tüm içerik kategorilerinin bir derlemesi niteliğini taşıyor. Kullanıcının işletim sistemini tanıyan Tamindir, buna göre en popüler ve yeni Windows veya Mac programlarını ana sayfasında listeliyor. Ayrıca Tamindir editörleri tarafından yazılan teknoloji yazılarına, Tamindir galeri altında sunulan teknoloji temalı çeşitli fotoğraf galerilerine, yine Tamindir editörleri tarafından sitenin kendi video stüdyosunda hazırlanmış teknoloji videolarına ana sayfa üzerinden rahatlıkla ulaşmak mümkün. Bu arada site sadece masaüstü yazılım konusunda değil, web tabanlı uygulamalar konusunda da büyük bir kaynak sunuyor. Bildiğiniz gibi, artık web tabanlı yazılımların sayısı hızla artıyor, Tamindir de bunları farketmek konusunda büyük yarar sağlıyor. Benzer şekilde sitenin mobil tarafta da geniş bir mobil uygulama veritabanı bulunuyor. iOS, Android, Windows Mobile ve Symbian gibi farklı platformlardan uygulamaları Tamindir’in gezmesi rahat arayüzü sayesinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Tamindir yeni tasarımıyla birlikte yeni bir üyelik sistemini de faaliyete geçirmiş. Bu sistemde kullanıcılar sosyal ağ hesaplarını, kullandıkları mobil cihazları veya bilgisayarları profillerinde paylaşabilecek. Öte yandan takip edilen programlarla ilgili güncellemeler de e-posta aracılığıyla haber verilecek.

Tamindir’deki yenilikler daha bitmeyecek gibi görünüyor. Sitenin oyun bölümü de çok yakında açılacak. Bu bölüm üzerinden de size eğlenceli vakit geçirtecek oyunları indirmek mümkün olacak.

Tamindir yeni tasarımıyla birlikte sadece bir yazılım indirme sitesi olmaktan çıkıp bir teknoloji platformuna dönüşmek konusunda adım atıyor. Tamindir’deki arkadaşlara yeni dönemde başarılar diliyoruz.

İlgili – Tamindir Blog

İLGİLİ HABERLER