Manşetler

Tamamen Nokia N8 ile çekilen @sosyal bilgiler dizisi Facebook’ta yayınlanmaya başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yaklaşık iki aydır Türkiye’de satılmakta olan Nokia’nın en son gözdesi ve Symbian^3 işletim sistemli akıllı telefonu Nokia N8 özellikle kamerasıyla diğer telefonların arasından sıyrılabilen bir ürün olma özelliği taşıyor. 12 megapiksellik Carl-Zeiss optikli kamerası ve 720p HD kalitesinde video kaydı yapabilmesi Nokia N8 sahiplerinin yanlarında ek bir dijital fotoğraf makinesini gereksiz kılıyordu. Gerçekten Nokia N8 incelememizde de N8’in kamerasının işini oldukça iyi bir şekilde yaptığına tanık olmuştuk.

Nokia, N8’i kendisiyle yapılacakların sınırının olmadığı şeklinde bir ana fikirle pazarlıyor. Nokia N8 ile aklınıza ne gelirse yapabilirsiniz. Ancak kaç kişinin aklına bu telefonla dizi çekmek gelirdi ki? Nokia kendisi bu işe el atarak N8 ile bir dizinin bile çekilebileceğini ispatlıyor. Görüntü kalitesinde herhangi bir sorun olmayacaktır. Kamerayı sabitledikten veya ani hareketleri minimuma indirdikten sonra HD çekimlerde gördüğümüz titremeler de ortadan kalkacaktır diye düşünüyoruz.

Nokia, çekmiş olduğu @sosyal bilgiler adlı diziyi Nokia Türkiye’nin Facebook sayfasından yayınlayacak. Dizinin tanıtımı bu Facebook sayfasından yayınlanmaya başladı, bölümleri ve dolayısıyla Nokia N8’in performansını da merakla bekliyoruz. Aşağıdaki videoda @sosyal bilgiler dizisinin fragmanını bulabilirsiniz. Diziyi izlemek için Nokia Türkiye’nin sayfasını beğenmeniz gerektiğini de hatırlatmadan geçmeyelim.

Video: Nokia N8 ile çekilen dizi @sosyal bilgiler

İlgili – Facebook

İLGİLİ HABERLER