Teknoloji

Tag Heuer Super Mario temalı akıllı saatini piyasaya sürüyor

tag heuer super mario

Tag Heuer, Super Mario temalı saatinin işaretini kısa süre önce vermişti. Pek çok kişi, saatin hazırlıklarının sürdüğünü ve kısa vadede tanıtılmayacağını düşünmüştü. Ancak Wear OS işletim sistemli Tag Heuer Connected akıllı saatin bu özel versiyonu sonunda gözler önüne çıktı.

Tag Heuer henüz bu özel saatiyle ilgili tüm detayları paylaşmış değil. Şirketin internet sitesindeki sayaçta hâlâ tanıtım tarihi olarak 15 Temmuz olarak görünüyor. Ancak saatin özellikleri şimdiden ortaya çıkmış durumda.

45 mm. kasa, kozmetik değişiklikler dışında standart Connected akıllı saatten pek farklı değil. “Crown” üzerine M şeklideki Mario logosunun eklenmesi dikkat çekerken, saat için kırmızı kauçuk ve siyah deri olmak üzere iki kayış seçeneği sunuluyor.

Saatte “oyunlaştırılmış bir ödül sistemi” bulunduğu ve kullanıcıları hedeflerine ulaştıklarında Mario ya da Mushroom Kingdom temalı kutlama mesajlarının karşıladığı belirtildi. Kullanıcılara Mario temalı dört kadran seçeneğinin sunulduğu ifade edilirken, bunlardan birinin 1985 çıkışlı Super Mario Bros. oyunundan izler taşıdığı öğrenildi.

Tag Heuer, Super Mario temalı özel saatini 2150 dolar karşılığında satacak. Saat, 15 Temmuz’dan itibaren Tag Heuer’in internet sitesinde ve şirketin mağazalarında satışa sunulacak. Satışın belirli bölgelerde gerçekleştirileceğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER