Teknoloji

Tag Heuer Connected Modular 41 küçük saat arayanlara yeni bir seçenek sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Piyasadaki akıllı saatlerin çoğunluğu, standart bilek ölçülerine kıyasla oldukça büyük. Bu da küçük bilekli kişilerin kendilerine yakışacak bir akıllı saat bulmasını zorlaştırıyor. Tag Heuer Connected Modular 41, küçük bir akıllı saat arayanların karşısına şık bir seçenek olarak çıkıyor.

Connected Modular 41, şirketin Connected Modular 45 akıllı saatinin küçük bir versiyonu olarak tanımlanabilir. 41 nm. kadranıyla her türlü bilek için daha uygun gibi görünen Connected Modular 41, adından da anlaşılabileceği üzere modüler özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Ancak Tag Heuer’in vadettikleri sadece boyuttaki farklılıklarla sınırlı kalmıyor. Intel ve Google ile birlikte hareket eden Tag Heuer, ortaya daha gelişmiş bir akıllı saat çıkarmaya çalıştı. Akıllı saatte 390 x 390 piksel çözünürlüğe ve 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip bir ekran bulunuyor. 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Tag Heuer, yeni akıllı saati için kullanıcılarına dokuz farklı kayış seçeneği de sunuyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı akıllı saat, GPS ve NFC bağlantı desteği de taşıyor.

Tag Heuer Connected Modular 41 1200 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak

Tag Heuer Connected Modular 41, Android 4.4 ve iOS 9 işletim sistemli ve üstü saatlerle çalışabilecek. Akıllı saat 1200 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak.

İLGİLİ HABERLER