Teknoloji

Tag Heuer’den yeni lüks akıllı saat: Connected Calibre E4

tag heuer connected calibre e4

Tag Heuer uzun süredir Connected akıllı saat serisine tamamen yeni bir model eklememişti. Bu sessizlik sonunda bozuldu. Tag Heuer Connected Calibre E4 adını taşıyan yeni akıllı saat, modern bileşenler ve daha geniş bir seçenek yelpazesiyle gelecek.

Tag Heuer’in yeni akıllı saatinde kullanıcılara 42 mm ve 45 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği sunuluyor. 45 mm versiyon, Tag Carrera modellerini sevenlere hitap edecek gibi görünüyor. 42 mm versiyon ise daha şık ve ince bir görünüme sahip.

Calibre E4’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon Wear 4100 Plus işlemci bulunuyor. Bluetooth 5.0 desteğine sahip saatin 45 mm versiyonunun pil ömrünün 45 mm Connected modelinden yüzde 30 daha fazla olduğu belirtiliyor. 42 mm versiyonun pilinin ise 5 saat boyunca golf oynansa bile bir günü rahatlıkla çıkarılacağının sözünü veriyor.

Yükseklik ölçer gibi bileşenlerle dağ yürüyüşü gibi aktiviteleri takip edebilen Calibre E4, parlak ekranıyla da dış mekanlarda kullanıma oldukça uygun. Geliştirilmiş, dikey kullanılabilen şarj adaptörü ise Calibre E4’ün başucu saati olarak kullanılmasını mümkün kılıyor.

tag heuer connected calibre e4Yeni akıllı saat kutusundan Wear OS 2 ile yüklü olarak çıkacak. Ancak Wear OS 3 güncellemesi dağıtıma çıktığında bu güncellemeyi alan ilk akıllı saat Calibre E4 olacak. Güncellenen Sports uygulamasıyla golf, koşu ve yüzme gibi aktiviteler de takip edilebilecek.

Tag Heuer Connected Calibre E4 akıllı saat, 10 Mart’ta satışa sunulacak. Saat 1800 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. En pahalı modelin fiyat etiketinde ise 2550 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER