Teknoloji

Tag Heuer 9 bin 900 dolarlık akıllı saatini görücüye çıkardı

tag heuer connectedAkıllı saat pazarı çok hızlı olmasa da gelişiyor. Bu da geleneksel saat üreticilerinin de pazara ilgi duymasını sağlıyor. Söz konusu geleneksel üreticilerden biri olan Tag Heuer, Connected serisiyle geçtiğimiz yıl akıllı saat dünyasına adımını atmıştı. Şirket, seriye 9 bin 900 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çeken roze altın kasalı yeni bir model ekledi.

Bu yeni model, en azından şu an için, çevrim içi ortamda satılmıyor. Dolayısıyla saati merak edenlerin ve satın almak isteyenlerin Tag Heuer ürünlerini satan mağazalara gitmesi gerekiyor. Android Wear işletim sistemine sahip roze altın rengindeki Connected, lüks ve akıllı bir saat isteyenlerin önündeki sayılı seçenekler arasına girmiş durumda. Apple Watch Gold Edition modelinin sonlandırılmasıyla birlikte lüks akıllı saat seçeneklerin sayısı önemli ölçüde azalmıştı. Apple’ın da bu boşluğu doldurmak için çeşitli seçenekler sunduğunu hatırlatmakta fayda var.

Roze altın Tag Heuer Connected orijinal versiyondan farklı bir özellik barındırmıyor

Tag Heuer Connected’ın pembe renkli modeli, daha önce tanıtılan versiyondan farklı bir özellik sunmuyor. Dolayısıyla 1500 dolarlık model ile 9 bin 900 dolarlık model arasındaki tek farkın roze altın renk olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER