Teknoloji

Tag Heuer Carrera Connected akıllı saat ABD’de 1500 dolara satılacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tag-heuer-091115

Tag Heuer’in Android Wear işletim sistemli akıllı saati Carrera Connected ABD’de 1500 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Söz konusu rakamı doğrulayan isim ise şirketin CEO’su Jean-Claude Biver’den başkası değil.

İsviçre’nin Le Matin gazetesine konuşan Biver, Tag Heuer Carrera Connected’ın ABD’de 1500 dolar karşılığında satılacağını dile getirdi. Tag Heuer CEO’su akıllı saatlerinin Apple Watch ile neredeyse aynı özelliklere sahip olduğunu ve “özel, lüks” gibi sıfatlarını sürekli olarak koruyacağını sözlerine ekledi.

Tag Heuer Carrera Connected, ilk olarak bugün (9 Kasım) düzenlenecek bir etkinlikle ABD pazarına tanıtılacak. Avrupa’ya yönelik tanıtım etkinliği ise üç gün sonra gerçekleştirilecek. Tag Heuer Carrera Connected’ın yapım sürecinde Google’ın yanı sıra Intel de önemli bir rol üstleniyor. Akıllı saatin sensörlerinde ve bileşenlerinde Intel’in imzası bulunuyor.

Tag Heuer Carrera Connected’a dair çeşitli detaylar, daha önce şirket tarafından kamuoyuyla paylaşılmıştı. Akıllı saatin 1500 dolarlık ABD satış fiyatı, 1400 ila 1800 dolar arasındaki fiyat tahminleriyle örtüşüyor. Le Matin’in haberinde Tag Heuer Carrera Connected’ın tamamen titanyum kaplı olduğu ve altı farklı kayış ile kişiselleştirilebildiği de belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER