Teknoloji

Tag Heuer Android Wear 2.0 işletim sistemli yeni akıllı saatini 14 Martta tanıtabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tag heuer android wear 2.0Tag Heuer Android Wear 2.0 işletim sistemli akıllı saatini mayıs ayında tanıtabileceğini geçtiğimiz ay açıklamıştı. 2015 çıkışlı Tag Heuer Connected’ın takipçisi olacağı söylenen akıllı saat, tahmin edilenden daha erken gözler önüne çıkacak gibi görünüyor.

Android Central sitesinde yer alan habere göre, akıllı saat Tag Connected Modular adını taşıyacak. Akıllı saatin 14 Martta tanıtılacağı söyleniyor. Saatte kişiselleştirilebilirliğin ön plana çıkacağı konuşuluyor. Tag Heuer’in değiştirilebilir kayışlarla da kişiselleştirilebilirliği destekleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Tag Connected Modular’ın özel bir otomatik saat başlığına sahip olacağı, dijital ve otomatik saat hareketleri arasında geçişi mümkün kılacağı belirtiliyor. Bu sayede kullanıcıların Android Wear 2.0 arayüzünde gezinebilmesi de muhtemel görünüyor.

Tag Heuer Android Wear 2.0 akıllı saatiyle başarısını tekrarlamayı amaçlıyor

Tag Heuer, ilk akıllı saatinde kendisine 20 bin satış hedefi koymuştu. Şirket, yüksek fiyat etiketine rağmen 50 binden fazla Connected satmayı başarmıştı. Tag Heuer, yeni akıllı saatiyle de aynı başarıyı tekrarlamayı amaçlıyor.

İLGİLİ HABERLER