Teknoloji

SwiftKey Layouts for Living beta çıktı, farklı ihtiyaçlar için klavye seçenekleri sunuyor

Dokunmatik ekranlı klavyeler noktasında en fazla bilinen geliştiricilerden biri olan SwiftKey, Layouts for Living uygulamasının beta sürümünü herkesin kullanımına sundu. SwiftKey 4.3 güncellemesi herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak farklı parmak büyüklüklerine veya cihazlara uygun yeni klavye düzenleri sunuyor.

swiftkey-layouts-for-living-181013

Layouts for Living uygulamasının arkasında farklı klavye tipleri için gelen talepler yatıyor. Eğer akıllı telefonunuzda tek elle yazı yazmaya alışmış bir kişiyseniz, bu kullanıma uygun bir klavye işinizi görecektir. Ancak bir tablette, yatay kullanımda çalışacaksanız, o halde iki elinizin baş parmaklarını da kullanmanızı sağlayacak bir klavye ihtiyacı duyabilirsiniz. İşte bunların tümü Layouts for Living ile karşılanıyor.

Güncelleme üç farklı mod ihtiyaçların çoğunu karşılıyor. Tek elle kullanım için Kompakt; daha büyük ekranlar için, sol ve sağ imleç tuşlarıyla birlikte Tam ve tabletlerde yatay kullanıma özel, iki parçaya ayrılmış ve baş parmaklarla yazımı kolaylaştıran Baş Parmak modları Layouts for Living tarafından sunuluyor.

Uygulama sayesinde tek elle büyük ekranlı telefonlarda klavye kullanımı noktasında büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama klavye tasarımını değiştirerek ekranda daha fazla görünüm alanı açmaya, klavyeyi tamamen kaldırıp ekranda farklı bir noktada açmaya izin veriyor.

Android cihazlarında çalışan SwiftKey Layouts for Living beta uygulamasını aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek indirebilirsiniz.

İlgili >> SwiftKey

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER