Teknoloji

SwiftKey Android uygulaması GIF arama desteğine kavuşuyor

swiftkey androidSwiftKey Android uygulaması yakında yayınlanacak güncellemeyle yeni özelliklere kavuşacak. Hâli hazırda beta kanalında süren testlerin tamamlanmasının ardından uygulama daha fazla dili destekleyecek.

Ancak yeni özellikler arasında asıl göze çarpan GIF arama oluyor. SwiftKey ekibi GIF desteğini haziran ayının sonunda kullanıma sunmuştu. Bu özellik kapsamında kullanıcılara GIF animasyonlarına klavye kısa yolları üzerinden erişim imkanı da sağlanmıştı. SwiftKey ekibinin henüz çok taze olan özellikleri hızlı biçimde geliştirmesi, kayda değer bir hamle olarak nitelenebilir.

7 yeni dil için destek de SwiftKey’in beta sürümünde test ediliyor. Amharca, Kıpti dili, Dagbani, Berberi dili, Napoli dili, Khoekhoe dili ve İngilizcenin farklı bir versiyonu olan Panglish bundan böyle SwiftKey tarafından desteklenecek.

SwiftKey Android uygulaması mevcut dil desteklerini de geliştirecek

Testleri devam eden yeni sürüm, SwiftKey’in hâli hazırda Android kullanıcılarına sunduğu dil desteklerini de geliştirecek. Rusin dilini konuşanlar yeni ve gelişmiş bir tuş dizilimine kavuşacak. Frizce desteği de geliştirilecek. SwiftKey, dünya üzerinde konuşulan dillerin büyük kısmını destekleme konusundaki isteğini son güncellemesiyle ortaya koyuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER