Teknoloji

SwiftKey Android güncellemesi SwiftKey Hub’a yeni bir görünüm kazandırıyor

swiftkey androidSwiftKey Android’in en başarılı klavye uygulamaları arasında yer alıyor. Yayınlanan son güncelleme ise uygulamaya hem yeni özellikler hem de yeni bir görünüm kazandırıyor. Uzun süredir uygulamayı kullananların gözünden kaçmayacak görsel dokunuşların yanı sıra, SwiftKey Hub’daki yenilikler de göze çarpıyor.

swiftkey-android-guncelleme-291116-2Yeni SwiftKey Hub ile sık kullanılan kalıpları yazmak çok daha kolay hâle gelecek. Tahminlerin yanında bulunan hamburger menüsü sola doğru sürüklendiğinde uygulamanın yenilenen Hub’ı üzerinden Clipboard, kısayollar, Incognito modu gibi özelliklere de erişilebiliyor.

swiftkey-android-guncelleme-291116-3Clipboard özelliği sayesinde sık kullanılan bazı kalıplar kaydedilebiliyor ve kullanılmaları gerektiğinde kopyalanıp yapıştırılarak kolaylık sağlanıyor. Kısayollar ise Clipboard ile kaydedilen kalıplara erişim için hızlı yollar oluşturmayı mümkün kılıyor.

SwiftKey Android uygulamasının dil desteği de genişledi

Güncellemeyle birlikte uygulamanın dil desteği de genişledi. Tibetçe, İsviçre Almancası, Aşağı Saksonya Almancası, Yakutça ve Kürtçenin Kurmanci lehçesi desteklenen diller arasına girdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER