FırsatlarManşetler

En iyi VPN’ler arasında dikkat çeken Surfshark için son indirim fırsatı

En iyi VPN'ler arasında dikkat çeken Surfshark için son indirim fırsatı

Surfshark son zamanların en fazla dikkat çeken en iyi VPN çözümleri arasında yer alıyor. Biz de bir süredir bu servisi kullanıyoruz ve sunduğu hizmetlerden fazlasıyla memnun olduğumuzu belirtmeliyiz. Diğer VPN servislerine göre daha uygun fiyatlarla hizmet veren Surfshark, çok yakında fiyatlarına zam yapacak. Ancak bunun öncesinde düzenlediği bir indirim kampanyasıyla bir VPN servisine kayıt olmak isteyenlere uygun fiyattan kayıt olma imkanı sunuyor.

İndirim kampanyası ile Surfshark’ın iki yıllık servisini aylık 1.99 dolarlık ödemeler karşılığında satın alabilirsiniz. Surfshark, müşterilerin bu fırsattan yararlanması durumunda ödeyecekleri fiyatın aynı kalacağını, ücretlerin artmasından sonra bile yenileme fiyatının aynı kalacağını taahhüt ediyor. Yani, 1.99 dolar/ay fırsatından yararlanan müşteriler iki ya da daha fazla yıl aynı fiyattan yararlanmayı sürdürecekler, yeter ki aboneliklerini iptal etmesinler.

SURFSHARK İNDİRİM FIRSATINDAN YARARLANIN – İncele ve Satın Al

$1.99/AY FIRSATINI İNCELE VE SATIN AL

Surfshark VPN özellikleri

Surfshark, müşterilerine aşağıdaki özellikleri ve avantajları sunduğunun altını çiziyor:

  • Hızlı internet: AV Comparatives 2020 VPN raporuna göre Surfshark, indirme hızları açısından en iyi 3 VPN servisi arasında yer alıyor.
  • GPS konumunu değiştirme: Android için Surfshark, kullanıcıların GPS konumunu kolayca değiştirmelerine olanak tanıyan yerleşik bir GPS yanıltma özelliğine sahip.
  • Yalnızca RAM içeren sunucular: Surfshark, artık yalnızca RAM içeren sunucularda çalışıyor. Bu da sunucuyu kapattıktan sonra tüm bilgileri otomatik olarak silerek daha güçlü gizlilik ve güvenlik sağlıyor.
  • 15’ten fazla Netflix kitaplığına erişim: Surfshark VPN ile 15’ten fazla Netflix kütüphanesine izleme amaçlı erişim sağlıyor. Normalde Türkiye’den erişemediğiniz, başka ülkelerde açık olan Netflix içeriklerine erişebilirsiniz.
  • Peacock yayın hizmetine erişim: Surfshark, ABD dışındaki kişiler için yeni başlatılan Peacock yayın hizmetinin kilidini açıyor.
  • Sınırsız cihaz: Surfshark birden fazla platformda çalışır ve bir hesaba bağlanabilen cihazların sayısını sınırlamaz.
  • Adblocker CleanWeb: Surfshark, CleanWeb adlı bir reklam ve kötü amaçlı yazılım engelleme özelliği sunuyor.
  • Kill Switch: Kill Switch özelliği, internet bağlantınızı keserek VPN bağlantınız kesildiğinde verilerinizin yanlışlıkla açığa çıkmasını engelliyor.

SURFSHARK İNDİRİM FIRSATINDAN YARARLANIN – İncele ve Satın Al

$1.99/AY FIRSATINI İNCELE VE SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER