Teknoloji

Surface Pro ve Surface Pro 2 için yerleştirme istasyonu geliyor

Microsoft Surface Pro ve Surface Pro 2 için yeni bir yerleştirme istasyonu çıkardı. Bu istasyon sayesinde özellikle profesyoneller Surface Pro tabletlerini çok daha verimli şekilde kullanabilecek.

surface-docking-station-230913 Biraz büyük ve kaba bir görünüşe sahip olan Surface Docking Station’da Surface Pro tabletin yerleştirildiği yuvanın her iki yanında kanatlar dikkat çekiyor. İstasyon üzerinde üç adet USB 2.0, bir adet de USB 3.0 portu bulunuyor. Ayrıca ses giriş, ses çıkış portları da istasyona yerleştirilmiş. Ayrıca yerleştirme istasyonuna bağlandığında Surface Pro ve Surface Pro 2 şarj ediliyor.

Bu yerleştirme istasyonu ne yazık ki Surface RT ve Surface 2 tabletleri desteklemiyor. Diğer birçok yerleştirme istasyonu gibi Surface Docking Station da mini DisplayPort aygıtı veya ethernet portu üzerinden kablolu bağlantı yardımıyla harici ekranlara görüntü aktarımı yapabiliyor.

surface-docking-station-230913-2Surface yerleştirme istasyonu 2014 yılı başlarında yaklaşık 200 dolarlık fiyat etiketiyle sunulacak.

İlgili >> Surface Blog

İLGİLİ HABERLER