Teknoloji

Microsoft surfacephone.com alan adının sahibi oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

surface phone

Microsoft Surface Phone ile ilgili dedikodular son birkaç aydır sürüyor. Yazılım devi planları hakkında herhangi bir açıklama yapmıyor, ancak şu sıralar Surface ile ilgili alan adları Microsoft’un sahipliği altına toplanıyor gibi görünüyor.

Bir Reddit kullanıcısının dikkat çektiğine göre Microsoft surfacephone.com alan adının sahibi ve bu alan adı doğrudan Surface web sitesine yönlendirilmiş. Bu durum Microsoft’un Surface markalı telefon geliştirdiğini doğrulamıyor, ancak eğer dedikodular doğru çıkarsa, beklenen telefonun web sitesi için adres hazır olacaktır.

Surface Phone dışındaki ürünler için de alan adları kaydedildi

Ayrıca Microsoft başka Surface alan adlarını da kaydettirdi. Surfacelaptop.com ve surfacecar.com alan adları da Surface web sitesine yönlendiriliyor. Şimdiye kadar Surface Book dizüstü bilgisayarın çıktığını gördük, ancak Surface markalı bir arabayı hiçbir zaman görmeyiz gibi görünüyor.

Dedikoduları ve spekülasyonları bir kenara bırakacak olursak, tüm bu alan adları Microsoft’un Surface’i kilit bir donanım markası olarak gördüğünü gösteriyor. Microsoft Surface şefi Panos Panay da şirketin cihazları içinde genel ve tutarlı bir tasarımı işaret etmişti. Eğer dedikodular doğru çıkarsa, bu yıl içinde Surface’in telefon versiyonunu da göreceğiz demektir.

İLGİLİ HABERLER