Teknoloji

Surface Duo için Microsoft yöneticilerinden yeni paylaşımlar

microsoft surface duo

Microsoft geçtiğimiz sonbaharda çift ekranlı telefonu Surface Duo’yu tanıttığında çıkış için 2020’nin sonlarını işaret etmişti. Ancak ilkbahar aylarından itibaren telefonun bu dönemden daha önce piyasaya sürülebileceğine dair iddialar gündemde dolaşmaya başlamıştı. Microsoft yöneticileri tarafından yapılan Surface Duo odaklı paylaşımlar da söz konusu iddiaları desteklemişti. Bu paylaşımlara yenilere eklenmeye devam ediyor.

Bunların en güncellerinden biri, Microsoft’un Modern Yaşam ve Cihazlardan Sorumlu Kurumsal Başkan Yardımcısı Liat Ben-zur’dan geldi. Ben-zur, cihazın iki farklı matematik uygulamasını eş zamanlı şekilde çalışırken görüldüğü bir fotoğraf paylaştı. Microsoft yöneticisi paylaşımına “2 çocuk. Eş zamanlı çalışan 2 farklı matematik uygulaması. 1 katlanabilir cihaz. 2 mutlu anne.” şeklinde bir açıklama ekledi. Bu açıklama, Microsoft’un Surface Duo’nun aynı anda iki uygulamayı çalıştırabilmesine vurgu yapmak istediğini gösteriyor.

Surface Duo’yu kullanan tek Microsoft yöneticisi Liat Ben-zur değil. Şirketin Ticari Deneyim Yönetiminden Sorumlu Kurumsal Başkan Yardımcısı Brad Anderson da Surface Duo’yla The Shiproom isimli podcast’e katıldı. Anderson’u elinde Surface Duo’yla gösteren “sahne arkası” videosu YouTube’da paylaşıldı.

Surface Duo’yla görülen bir diğer Microsoft yöneticisi de Joe Belfiore oldu. Belfiore, çocuklarıyla birlikte Disneyworld’e yaptığı gezide çekilen fotoğrafta yüzünde maskesi ve elinde Surface Duo’yla görülüyor.

Microsoft’un Surface Duo için heyecanı artırmaya çalıştığını söylemek yanlış bir önerme olmayacaktır. Bu paylaşımlar ve gerekli sertifikaların alınması, Surface Duo’nun yakında piyasaya sürülme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER