Manşetler

Surface Duo 2’nin sızan fotoğrafları üçlü kamera sistemini gösteriyor

surface duo 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülmek üzere bir Surface Duo 2 cihazının hazırlıklarını yapıyor. Sızan görüntüler, çift ekranlı cihazın yeni bir üçlü kamera sistemi içereceğini ortaya koyuyor.

Sızdırılan görüntüler ilk olarak geçen ay bir YouTube videosunda ortaya çıkmıştı ve Windows Central bunların doğru olduğunu iddia ediyor. Microsoft’un Surface Duo 2 cihazını eylül veya ekim aylarında yurt dışında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Surface Duo 2’deki kamera sistemi, bu cihazdaki en önemli donanım değişikliği gibi görünüyor. Kamera sisteminin telefoto, ultra geniş açı ve standart lens içerdiği söyleniyor. Sızdırılan fotoğraflar, mevcut birçok amiral gemisi Android telefonda olduğu gibi, cihazın arkasında bir çıkıntı olduğunu gösteriyor. Ayrıca Microsoft’un Duo 2’de parmak izi okuyucusunu güç düğmesine taşıdığı ve USB-C bağlantı noktasını sağ tarafa ortaladığı görülüyor.

surface duo 2

Surface Duo 2’nin, kamera sisteminde ve içerideki donanım özelliklerinde görünen önemli değişikliklerin çoğuyla birlikte, genel olarak nispeten küçük tasarım düzeltmelerine sahip olması bekleniyor. Söylentiler, Surface Duo 2’nin Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 5G desteği ve temassız ödemeler için bir NFC yongasını içereceğini gösteriyor. Şirket, biraz daha ince çerçeveler Surface Duo 2’deki her iki ekranın boyutunu biraz daha artırabilir. Üstelik hem siyah hem de beyaz renk seçenekleriyle bu çift ekranlı telefonu sunabilir.

Microsoft, Samsung’un yakında çıkacak olan Galaxy Z Fold 3 gibi gerçekten katlanabilir bir ekranı tercih etmek yerine, Surface Duo 2’de ayrı ekranları tercih etmeye devam edecek görünüyor. Orijinal cihazda çeşitli yazılım güncellemeleri yapıldı, ancak Android 11 güncellemesi henüz bu cihaz için gelmedi. Bu, Surface Duo’yu çoklu görev ve hareketlerle ilgili sürekli sorunlar yaşatan, kitap modunda ekran kapanması ve parmak izi okuyucusunu kullanırken yaşanan kilitlenmelerle problemli bir cihaz olarak bıraktı.

İLGİLİ HABERLER