Teknoloji

Superonline fiber internette en düşük hız 10 Mbps

superonline-logoADSL’de 8 Mbps’lik indirimli tarifeler sunulur da Fiber İnternet’te sunulamaz mı? Neden olmasın? Superonline,  QuikNet adıyla sunduğu fiber internet servisinde başlangıç hızını 10 Mbps’ye çıkarttı. Kullanıcılar 29 TL’den başlayan fiyatlarla fiber internet servisi alabilecek. Ayrıca  Superonline’ın katma değerli servisleri ile ses hizmetlerinden de avantajlı olarak yararlanacak.

Yeni tarifeye göre 5 GB kotalı 10 Mbps fiber internet bağlantısı 29 TL’ye, 10 Mbps limitsiz bağlantı ise 49 TL’ye sunulacak. 10 GB kotalı 20 Mbps’nin fiyatı 39 TL olarak belirlenirken, 20 Mbps limitsiz bağlantı seçeneğinin fiyatı ise 69 TL. 20 GB kotalı 100 Mbps tarifenin fiyatı 69 TL iken, limitsiz 100 Mbps’nin fiyatı da 129 TL olarak belirlendi. Ayrıntıları yazının devamındaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

Superonline’dan FİBER İNTERNETTE BAŞLANGIÇ HIZI 10 MBPS

Superonline, fiber internette başlangıç hızını 10 Mbps’e çıkartarak,         29 TL’den başlayan fiyatlarla sunmaya başladı. Kampanya kapsamında aboneler, Superonline’ın katma değerli servisleri ile ses hizmetlerinden de avantajlı olarak yararlanabilecek.

Türkiye’yi 100 Mbps’e varan hızlarda Fiber İnternet QuikNet ile tanıştıran ilk ve tek telekom operatörü Superonline, başlangıç hızını 10 Mpbs’e çıkarttı. 10 Mbps fiber interneti ayda 29 TL’den başlayan fiyatlarla abonelerine sunan Superonline, alt limit belirlediği 10 Mbps’lik hızı gerçek hız olarak tüm kullanıcılarına yaşatıyor.

Superonline Fiber İnternet Quiknet aboneleri, ses hizmetleriyle katma değerli servislerden de avantajlı seçeneklerle yararlanılabiliyor. Buna göre aboneler, kullanımları süresince ses destekli kablosuz modem ve kurulum için herhangi bir ücret ödemezken, Superonline’ın yeni eğitim destek paketi Süper Sınıf’tan da faydalanabiliyor. Şehiriçi, şehirlerarası, uluslar arası ve GSM görüşmelerini %40’a varan indirimlerle gerçekleştiren aboneler ayrıca ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika GSM hariç her yöne ücretsiz konuşuyor. Superonline, güvenlik paketini de abonelerine hediye ediyor.

Superonline’ın kampanyasındaki yeni fiyat tarifesi şöyle;

Hız Kotalı/Limitsiz Ücret
10Mbps 5GB KOTALI 29 TL
10Mbps Limitsiz 49 TL
20Mbps 10GB KOTALI 39 TL
20Mbps Limitsiz 69 TL
100Mbps 20GB KOTALI 69 TL
100Mbps Limitsiz 129 TL


Fiber optik yatırımlarını hızla sürdüren Superonline’ın Fiber İnternet QuikNet hizmeti; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve İzmit illerinde sunuluyor.

Veri iletiminde teknolojinin geldiği son nokta olarak tanımlanan  Fiber İnternet QuikNet hizmetinden yararlanmak isteyenler, 444 222 0 numaralı çağrı merkezini arayabilir veya http://www.superonline.net adresini ziyaret edebilir.

İLGİLİ HABERLER