Eğlence

Super Nintendo World 2020’de Japonya’daki Universal Studios’a geliyor

super nintendo worldNintendo ve Universal Studios geçtiğimiz yıl bir işbirliği anlaşmasına varmıştı. Bu anlaşma çerçevesinde Universal’in Osaka, Orlando ve Hollywood’daki parklarında Nintendo temalı bölümlerin bulunacağı belirtilmişti. İki taraf arasındaki işbirliğine dair ilk detaylar gün yüzüne çıktı. Nintendo’dan yapılan açıklamada, Osaka’da bulunan Universal Studios içinde Super Nintendo World isimli bir bölümün açılacağı belirtildi.

Şirket, bu bölümde Nintendo oyunlarından ilham alınarak hazırlanmış çeşitli eğlence unsurlarının bulunacağını duyurdu. Paylaşılan ilk görselde Mario ve Luigi ön plana çıkıyor. Görselde fazla kalabalık bir ortamın bulunmaması da ayrıca dikkat çekiyor.

Super Nintendo World 2020 Olimpiyatları başlamadan açılacak

Japonya’nın başkenti Tokyo, 2020’de Olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapacak. Olimpiyat döneminde ülkenin pek çok bölgesine ziyaretçi akını olması bekleniyor. Nintendo da bu ziyaretçi akınından faydalanmak adına Universal Studios Osaka içindeki özel bölümü olimpiyatlar başlamadan önce açmayı planlıyor. Bekleme süresi uzun olsa da, ortaya çıkacak sonucun şimdiden bir heyecan yarattığı söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER