Eğlence

Nintendo Switch Online Super Mario Bros. 2 ile büyümeye devam ediyor

super mario bros. 2

Nintendo Switch Online, giderek büyüyen NES oyunları kütüphanesine iki klasik daha parça eklemeye hazırlanıyor. Servisin aboneleri 13 Şubat’tan itibaren Super Mario Bros. 2 ve Kirby’s Adventure oyunlarını da platformda oynayabilecek. İkinci Mario oyununda selefinde olduğu gibi bir multiplayer modu bulunmuyor. Ancak Wart’a karşı mücadelede oyunculara farklı karakterlerden yararlanma imkanı sunuluyor.

Super Mario Bros. 2’de oyuncuların kontrol edebilecekleri karakterler Mario ve Luigi ile sınırlı değil. Toad ve Prenses Toadstool da macerada oyunculara eşlik edebiliyor.

Kirby’s Adventure da Kirby serisinin ikinci oyunu olma özelliğini taşıyor. 1993’te NES için yayınlanan oyun, 2011’de Nintendo 3DS’e uyarlanmıştı. Nintendo Switch Online’a eklenmesiyle birlikte Kirby’s Adventure da modern zamanlara tam anlamıyla uyum sağlamış oldu.

Super Mario Bros 2 ve Kirby’s Adventure’ın da eklendiği Nintendo Switch Online’da hâlihazırda 30 NES oyunu buluyor. Zelda II, Ninja Gaiden ve orijinal Super Mario Bros.’un da bulunduğu bu oyunlar, NES/SNES döneminde büyüyenlerin nostalji duygusunu yaşamasını sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER