Eğlence

Süper Lig maçlarını izletecek Digiturk WebTV Türkiye iPhone ve iPad uygulaması yayında – Galeri

Digiturk’ün yayın haklarını elinde bulundurduğu Spor Toto Süper Lig Maçlarını iPhone ve iPad’den izlemeyi sağlayacak Digiturk WebTV Türkiye uygulaması nihayet yayınlandı. Uygulama sayesinde Digiturk Web TV üzerinden satın aldığınız Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi veya Beko Basketbol Ligi maçlarını veya maç paketleri içindeki tüm maçları bilgisayarın yanı sıra  iPhone veya iPad’den de izleyebilirsiniz.

Digiturk Web TV aslında sadece içerik olarak sadece spor karşılaşmalarını barındırmıyor. Ancak Digiturk uygulamada elindeki en değerli ürünleri öne çıkarmayı yerinde bulup uygulamayı sadece sporla sınırlı tutmuş. Spor Toto Süper Ligi’nin fikstürü ve puan durumu da uygulamada yer alıyor. Ekranın sağ üstünde yer alan kullanıcı ikonuna tıklayarak Digiturk Web TV üyelik bilgilerinizle uygulamaya giriş yapabilir, satın aldığınız içerikleri görebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulamanın performansını görmek için biraz beklemek gerekecek. Bu haftasonu ve önümüzdeki hafta içi milli maçlar olduğu için Digiturk WebTV Türkiye iPhone ve iPad uygulamalarının performansını test etmek önümüzdeki haftasonuna kalacak.

Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak bu uygulamayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Galeri: DigiTurk WebTV Türkiye
[nggallery id=697]

İlgili – iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER