EğlenceTeknoloji

Super Drop Land: Dikey düzlemde keyifli dakikalar sizi bekliyor

super drop land

Mobil cihazlar, oyun geliştiricilerine standart formatlara farklı yorumlar getirmeleri konusunda önemli bir imkan sağlıyor. Bu sayede birbirine benzeyen, ancak aynı zamanda birbirinden oldukça farklı görünen oyunlarla tanışmak mümkün oluyor. Koşu ve seviye atlama dinamiğiyle işleyen pek çok oyunda macera yatay bir düzlemde ilerliyor. Super Drop Land ise macerayı yukarıdan aşağıya doğru gidilen dikey bir düzleme taşıyarak farklı bir deneyim yaşatmayı vadediyor.

Super Drop Land’de oyuncular bir kutuyu kontrol ediyor. Oyunculardan bu kutuyu aşağıda kendilerini bekleyen bulutun üstüne indirmeleri isteniyor. Ancak bu yolculuğun düşünüldüğü kadar kolay olmadığını belirtmek gerekiyor. Her seviye oyuncuların karşısına farklı bir dekor çıkarırken, bu dekorda alevler, delici engeller ve ürkütücü hayaletler bulunuyor. Kimi zaman bu engellerin hepsi oyuncuların yoluna çıkabiliyor. Ancak bu parkurda oyuncuların işini kolaylaştıracak araçlar da bulunuyor.

super drop land Super Drop Land’de her seviyede oyunculara farklı görevler veriliyor. Bu görev belli sayıda altın veya farklı işlevde kutu toplamak olabiliyor. Verilen görevlerin yerine getirilmesi, oyunculara ilerleyen seviyelerin kilidini açmalarında yardımcı oluyor.

Super Drop Land’de seviyelerin kilidini açmak için bir önceki seviyeyi tamamlamak yetmiyor. Verilen görevleri yerine getirmek, kutu veya altın toplamak da oyuncuları bekleyen gereksinimler arasında bulunuyor.

super drop landSuper Drop Land, özü itibarıyla seviye temelli bir oyun. Ancak bu seviyelerde başarılı oldukça oyunculara ödül olarak çeşitli bulmacalar sunuluyor. Bu bulmacalarda oyunculardan belirli bir nesneyi topladıktan sonra buluta iniş yapmaları isteniyor. Söz konusu bulmacalar da oyunda ilerleme kaydedildikçe zorlaşıyor.

super drop land

Super Drop Land hem iOS hem de Android üzerinde oynanabiliyor

Görsel açıdan 8-bit formatına yakın olan Super Drop Land’de oyuncular kutularının görünümünü değiştirebiliyor. Bunun için ilk başta bazı aksesuarlar oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak daha fazla seçenek için oyun içi satın alma unsurlarından yararlanmak gerekebiliyor. Super Drop Land’de oyuncular, kutularının rengini değiştirip veya bir şapka takıp daha farklı bir imaja kavuşabiliyor.

Super Drop Land, özü itibarıyla sıra dışı bir oyun değil. Ancak hikayesi ve temel mekaniği, oyunun benzerlerinden ayrılmasını sağlıyor. Super Drop Land, keyifli şekilde vakit geçirmek isteyenlerin rahatlıkla şans verebileceği oyunlar arasında bulunuyor. Oyun hem iOS hem de Android üzerinde oynanabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER