FırsatlarManşetler

Apple Studio Display Amazon’da dikkate değer bir indirimle satılıyor

apple mac studio display
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Studio Display, bir Mac bilgisayar kullananların sahip olabilecekleri en iyi ekranlardan bir tanesi, ancak 40 bin TL’nin üstündeki başlangıç fiyatı, buna sahip olmayı biraz zorlaştırıyor. Ancak profesyonel bir çalışansanız veya bir şirket sahibiyseniz, bir yatırım olarak Studio Display satın almayı düşünebilirsiniz. Üstelik Amazon.com.tr, Studio Display’in eğim ve yükseklik ayarlı stant ve nano-texture cam kaplama özellikli versiyonunu 49.949 TL gibi bir fiyattan satıyor. Aynı ürünün Apple online mağazada 57.749 TL’ye satıldığını söylersek, ortada dikkate değer bir fırsatın olduğu anlaşılır.

Studio Display, bağımsız bir ekran olduğu kadar bir Mac bağlantı istasyonu olarak da işliyor. 5K paneli doğru ve parlak görüntüler sunsa da, asıl çekici tarafı sahip olduğu bağlantı noktaları, web kamerası ve şaşırtıcı derecede iyi ses kalitesi sunan hoparlör sistemidir. Bu, birden fazla aksesuar satın almadan bir Mac Studio‘yu donatmanın zarif bir yoludur. Ayrıca bir MacBook Pro‘yu masanızda kullanmak ve şarj etmek istediğinizde kablo karmaşasını ortadan kaldırır. Bunu Apple’ın minimalist estetiğiyle birleştirdiğinizde; ortaya basit ve temiz bir kurulum çıkacaktır.

Aslında Studio Display, teknik özellikler ve yetenekler açısından satın alabileceğiniz en iyi monitör olmayabilir. Bu monitör, 5K iMac’te yer alan ekranın etkili bir şekilde daha parlak bir versiyonu olma özelliğini taşıyor. Bazı üçüncü taraf modellerde bulunan mini LED arka aydınlatma, yüksek yenileme hızları, ekstra parlak HDR veya diğer özellikler Studio Display’de yer almaz. Bu modelde esas olarak rahatlık ve tasarım için para ödeniyor. Bununla birlikte, Amazon.com.tr’deki ürün fırsatı, ayrı çevre birimleri satın almaya istekli olmayanlar için Studio Display’i tercih etmeyi daha da kolaylaştırıyor.

Yalnız acele etmekte fayda var, çünkü bu fırsat haberini yayına hazırlarken kontrol ettiğimizde, söz konusu Studio Display, nano-texture cam ve eğim ve yüksek ayarlı stantlı versiyondan sadece 2 adet kalmıştı.

Apple Studio Display
Nano-texture cam – Eğim ve yükseklik ayarlı stant
  • 600 nit parlaklık, bir milyar renk desteği ve P3 geniş renk yelpazesi sunan etkileyici 27 inç 5K Retina ekran
  • Ana Sahne özellikli 12 MP Ultra Geniş kamera ile daha ilgi çekici görüntülü aramalar
  • Olağanüstü netlikte aramalar ve sesli kayıtlar için stüdyo kalitesinde üçlü mikrofon dizilimi
  • İnanılmaz bir dinleme deneyimi için Uzamsal Ses teknolojisine sahip altı hoparlörlü ses sistemi
  • Bir adet Thunderbolt 3, üç adet USB-C bağlantı noktası
  • Mac dizüstü bilgisayarınızı şarj etmek için 96 W güç iletimi
  • Nano-texture cam seçeneği
  • Yapılandırılabilir stant seçenekleri
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER