Eğlence

Street Fighter 6’nın çıkış tarihi belli oldu

street fighter 6
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Street Fighter 6’yı oynamak isteyenlerin biraz daha sabretmesi gerekiyor. Capcom tarafından The Game Awards töreninde yapılan açıklamaya göre, oyun 2 Haziran 2023’te oyuncularla buluşacak. Yeni Street Fighter oyununu PS4, PS5, Xbox Series X/S ve PC’de (Steam üzerinden) oynamak mümkün olacak. Ön siparişlerin açıldığını belirtmekte de fayda var.

Yeni oyunda Ryu ve Chun-Li gibi klasik karakterlerin yanı sıra Street Fighter 5’in indirilebilir içerik paketiyle kadroya katılan Luke gibi karakterler oyuncuların karşısına çıkacak. Oyun Dünya Turu ve Savaş Merkezi gibi yeni modları barındırıyor. Daha “modern” olduğu belirtilen kontrol moduyla oyunun yeni oyuncular için daha erişilebilir olması hedefleniyor.

Drive Gauge gibi yeni oyun mekanikleri ve dövüş sahnelerinde uzmanlar tarafından yapılan gerçek zamanlı yorumlar yeni Street Fighter’da oyuncuları bekliyor.

Street Fighter 6 yeni oyuncuları kazanmayı hedefliyor

Street Fighter 6’nın beklentileri karşılayığ karşılamayacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Ancak Capcom’un dövüş oyunlarından öğrenme süresinin uzunluğu nedeniyle uzak duranları kazanmayı hedeflediği rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER