Eğlence

Stranger Things yeni bölümleriyle Twitter gündemini salladı

stranger things twitter 4

Stranger Things’in 4. sezonu 27 Mayıs’ta gösterime girdi. Netflix’in en popüler orijinal yapımlarından biri olan dizi, yeni sezon bölümleriyle büyük heyecan yarattı. Bu heyecanın yansımasını sosyal medyanın farklı yerlerinde de görülebiliyor. Stranger Things Twitter gündeminin de en önemli konularından biri oldu.

Twitter, Stranger Things’in Twitter’daki konuşmaları üstüne dair verileri açıkladı. Rakamlara göre, 27-31 Mayıs tarihleri ​​arasında Stranger Things hakkında 7 milyondan fazla Tweet atıldı. 4. sezonun ilk gününde (27 Mayıs 2022) 3. sezonun ilk gününe (4 Temmuz 2019) kıyasla yüzde 17’lik bir konuşma artışı yaşandı.

Eddie Munson, bu sezon hakkında en çok tweet atılan yeni karakter oldu. Argyle ise ikinci sırada. Sadie Sink kesinlikle bu sezonun yıldızı ve bu sezonki performansı herkesi konuşturuyor. Hayranlar, sezon 4 galasından bu yana Sadie hakkında 221 bin kez Tweet attı, bu tüm sohbetlerin  yüzde 61’ini oluşturdu.

Bu sezon dizide 80’lerin müziğinin hükümdarlığı vardı. Sezon 4 lansmanının ardından Kate Bush’un efsanevi şarkısı “Running Up That Hill”, Kate Bush ve @KateBushMusic hakkında toplam 126 bin Tweet atıldı.

Stranger Things Twitter kullanıcılarının gündemine aşağıdaki paylaşımlarla oturdu:

İLGİLİ HABERLER