EğlenceManşetler

Stranger Things 4’ün yeni bölümleri için beklenen fragman geldi

stranger things 4 2. kısım

Stranger Things 4 1. Kısım bölümleri 27 Mayıs’ta yayınlanmıştı. Büyük ilgi gören ve sosyal medyada bir hayli konuşulan 7 bölümün ardından sezonun geriye kalan iki bölümü büyük heyecanla beklenmeye başlamıştı. Netflix, Stranger Things 4 2. Kısım bölümlerinin fragmanını paylaştı.

Stranger Things’in yeni bölümleri 1 Temmuz’da izleyicilerle buluşacak. Bu iki bölümün bir film tadında olacağı rahatlıkla söylenebilir. Netflix’ten verilen bilgiye göre; 8. Bölüm 1 saat 25 dakika, 9. Bölüm ise 2 saat 20 dakika uzunluğunda olacak.

1 Temmuz’da yayınlanacak bölümlerin yönetmen koltuğunda yine Duffer Kardeşler oturuyor. Duffer Kardeşler 21 Laps Entertainment’tan Shawn Levy ile Dan Cohen, Iain Paterson ve Curtis Gwinn ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor.

Netflix, Stranger Things 4’ün hikayesini şu şekilde özetliyor: “Hawkins’e dehşet saçan ve büyük yıkıma sebep olan Starcourt Savaşı’ndan bu yana altı ay geçmiştir. Savaşın getirdiği sonuçlarla boğuşan dostlarımız, ilk kez birbirinden ayrı düşer. Bir yandan da lise hayatının getirdiği karmaşaya göğüs geren arkadaşlar için işler hepten zorlaşmıştır. En savunmasız oldukları böylesi bir anda korkunç, doğaüstü bir tehdit ortaya çıkar. Bu tehdit, çözülmesi durumunda Baş Aşağı Dünya’nın etrafa saldığı dehşete son verebilecek tüyler ürperten bir sırrı da beraberinde getirir.”

Stranger Things 4 2. Kısım bölümlerine ait görseller de paylaşıldı. Bu görselleri de hemen yukarıdaki galeride görebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER