Teknoloji

Steve Jobs’un e-posta mesajına göre iPhone 3G için iOS 4 çözümü yakın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Steve Jobs tarafından yazıldığı iddia edilen e-postalara karşı ihtiyatlı davranmamız gerektiğini öğrendik. Ancak iPhone 3G sahiplerinin iOS 4’e terfi ettikten sonra cihazlarının yavaşlığı ve sorunlarıyla boğuştuğu da bir o kadar gerçek. Apple’ın konuyla ilgili araştırma başlattığını biliyoruz. Bir Mac Rumors okuyucusu Apple’ın CEO’suna e-posta göndererek resmi bir indirgeme seçeneğinin sunulup sunulmayacağını sormuş:

“4.0.1 ve 4.0.2’nin çıktığı zaman aralığı süresince telefonumun yeniden çalışmasını sağlayacak bir çözüm için bekliyorum. Forumlarda telefonumu jailbreak etmem ya da benzeri yöntemler kullanarak iPhone 3 versiyonuna geri dönmem tavsiye ediliyor, ancak Apple tarafından desteklenmeyen bir yöntem kullanmaya hazır değilim.”

Jobs’un her zaman olduğu gibi kısa cevabı şu şekilde olmuş:

“Yazılım güncellemesi çok yakında geliyor.”

Apple’ın yılmış iPhone 3G kullanıcılarına yönelik ne gibi bir planı var, bunu bilmiyoruz. Birçok kişi iOS 3.1.3’e geri dönme imkanının tanınması gerektiğini söylüyor, ancak Apple iOS 4’e alternatif ve eski cihazlarda daha iyi çalışacak bir çözüm üzerinde çalışıyor olmalı.

İlgili – Mac Rumors

İLGİLİ HABERLER