Teknoloji

Steve Jobs’u anma töreninin videosu yayınlandı, biyografisi de iBooks ve Amazon Kindle mağazalarında satışa çıktı

Apple, geçtiğimiz çarşamba günü Cupertino’daki yerleşkesinde düzenlediği Steve Jobs‘u anma töreninin videosunu yayınladı. 70 dakikalık video yeni CEO Tim Cook, tasarımın şefi Jonathan Ive ve Apple yönetim kurulu üyelerinin konuşmalarından oluşuyor. Düzenlendiği sırada tüm Apple mağazalarının kapalı kaldığı etkinlik dünya genelindeki Apple çalışanlarına da canlı olarak aktarılmıştı.

Aralarında Al Gore’un da bulunduğu yüksek profilli katılımcıların yapmış olduğu konuşmalara ek olarak çeşitli müzisyenler de anma töreninde sahne aldı. Coldplay, Randy Newman ve Norah Jones törende boy gösterenler arasındaydı. Anma töreninin videosu Apple’ın web sitesi üzerinden yayınlandı. Videoyu Safari üzerinden izlemek mümkün, ancak nedense Chrome bu videoyu oynatmıyor. 

5 Ekim günü hayata veda eden Steve Jobs’un hayat hikayesini anlatan “Steve Jobs – A Biography” kitabı iBooks ve Amazon Kindle platformları üzerinden İngilizce dilinde yayınlandı. Webrazzi’nin haberine göre kitabın Türkçe baskısının yayınlanması ise kasım ayına ertelendi.

Apple’ın yerleşkesinde düzenlenen Steve Jobs’u anma töreni etkinliğinin videosunu aşağıdaki Apple bağlantısını takip ederek izleyebilirsiniz.

İlgili – Apple
İlgili – Webrazzi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER