Teknoloji

Steve Jobs ve Phil Schiller beyaz renkli iPhone 4’ün neden on ay geciktiğini açıkladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın tepe yöneticisi Steve Jobs ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Phil Schiller, konum bilgileriyle ilgili olarak Mobilized’a verdikleri röportajda beyaz renkli iPhone 4‘ün neden 10 aylık gecikmeyle geldiği konusunda da bazı açıklamalarda bulundu.

Beyaz renkli iPhone 4’ün üretiminin çok zorlayıcı bir süreç olduğunu belirten ikili beyaz renkli birşey üretmenin o kadar da kolay olmadığını, üretim zamanında hem malzeme bilimine hem de tüm tasarımın sensörlerle nasıl işleyeceğine kafa yorduklarını vurguladı. Bir yıl önce beyaz renkli cihazın üretimi için hazır olduklarını düşündüklerini belirten yöneticiler iPhone 4’ü piyasaya sürdükten sonra düşüncelerinin yanlış olduğunu farketmiş.

İkilinin söyledikleri sözlerden beyaz renkli iPhone 4’ün üretiminde yakınlık sensörü, kamera ya da flaş gibi iç donanımlarla ilgili karmaşık durumlarla karşılaşıldığına dair söylentilerin yanlış olmadığı anlaşılıyor.

Steve Jobs problemin çözümü sayesinde Apple’ın beyaz renkli iPad 2’yi zamanında piyasaya sürebildiğini de sözlerine ekledi.

İlgili – Mobilized

İLGİLİ HABERLER