Eğlence

Steve Jobs biyografisinin yazarı Elon Musk’ın hayatını yazıyor

twitter elon musk

Pek çok süper zengin gibi, Elon Musk da büyük servetinin şimdiki ve gelecekteki algısına önem veriyor. Bu algıyı şekillendirmek isteyen Musk, hayatının yazımı için ünlü Steve Jobs biyografisini kaleme alan Walter Isaacsson ile çalışıyor.

Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Tesla, SpaceX ve genel fikirleriyle ilgilenler için biyografisinin Walter Isaacson tarafından yazıldığını belirtti. Eksantrik milyarder, daha sonraki paylaşımlarında Isaacson’un bir süredir kendisini gölge gibi izlediğini ifade etti. Isaacson’un Benjamin Franklin biyografisini sevdiğini söyleyen Musk, günün birinde otobiyografisini kaleme alabileceğini de sözlerine ekledi.

Hâlihazırda Musk’ın yaşamını ve kariyerini anlatan çok sayıda kitap mevcut. Bunların arasında Musk’ın yazım sürecine katkı verdiği 2015 çıkışlı “Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future” da bulunuyor. Musk, Ashlee Vance tarafından kaleme alınan kitap için çok sayıda röportaj vermişti. Kitap okuyucu ve eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler almıştı.

steve jobsWalter Isaacson’un kaleme aldığı Steve Jobs biyografisi, bilgilere emsalsiz şekilde erişmesiyle dikkat çekmişti. Kitap detayları, okunabilirliği ve duygusal anlayışıyla da övgü toplamıştı.

İLGİLİ HABERLER