Eğlence

Steve Carell Apple’ın dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı

steve carell
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Başrollerini Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon‘un üstleneceği dizi, Apple‘ın yeni video servisinin iddialı içerikleri arasında bulunuyor. İddialı olacağa benzeyen dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Steve Carell katıldı.

Dizinin adı açıklanmasa da, bir televizyon kanalındaki sabah haberleri ekseninde şekillenen bir hikayeyi anlatacak. Carell, dizide değişen medya endüstrisinde tutunmaya çalışan bir sunucuyu canlandıracak. Apple’ın şimdiden 10 bölümden oluşan iki sezon için sipariş verdiği söyleniyor. Deadline’ın haberine göre, dizinin çekimleri önümüzdeki hafta itibarıyla başlayacak.

Proje başladığında daha önce House of Cards gibi yapımlarda da görev yapan Jay Carson‘ın dizinin ana sorumlusu olacağı belirtilmişti. Ancak daha sonra bu görevi, Parenthood ve Bates Motel gibi projelerde çalışan Kerry Ehrin devralmıştı. Söz konusu değişikliğin Apple’ın servisinde genel izleyiciye hitap eden içerikler sunmayı istemesi nedeniyle yapıldığı düşünülüyor. Apple’ın en azından ilk etapta çevrimiçi video servisini ücretsiz sunmayı planladığı haberler de kısa süre önce gündeme gelmişti. Cupertino merkezli şirketin video servisini yakında faaliyete geçirmesi bekleniyor.

Steve Carell Apple’ın kadrosundaki tek yıldız değil

Steve Carell, Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon, Apple’ın kadrosundaki önemli yıldızlardan sadece birkaçı. Chris Evans, Octavia Spencer ve Oprah Winfrey de Apple’ın birlikte çalışacağı büyük isimler arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER