Teknoloji

Steve Ballmer’a göre Surface tam olarak insanların istediği tablet

Microsoft Surface’ın geçtiğimiz hafta satışa sunulmasının ardından Microsoft CEO’su Steve Ballmer tablet pazarındaki rekabet ve Surface’ın potansiyel tablet alıcılarına neler sunduğuna dair açıklamalarda bulundu. Apple’ın 100 milyonun üzerinde iPad satmasına, Kindle Fire HD’nin Amazon’un en iyi satan ürünü olmasına ve Google Nexus 7’nin Birleşik Krallık’ın en iyi satan tableti olmasına rağmen Ballmer’a göre bu tabletler tam olarak insanların istediği cihazlar değiller.

Ballmer’a göre Microsoft’un yeni tableti Surface insanların gerçekten istediği tablet olma özelliğini taşıyor. Ballmer’a göre daha önce hiç kimse kullanıcıların bu denli beklediği bir ürün sunmayı başarmış değil. Ballmer doğrudan Apple, Google ve Amazon’u hedef alarak başka hiçbir tablet üreticisinin böyle kullanışlı bir tablet üretemediğini ifade etti.

Ballmer’a göre Surface insanların takdir edeceği ve kullanmaktan zevk alacağı birinci sınıf bir tablet. Surface’ın müthiş bir fiyata sahip olduğunu ifade eden Ballmer cihazın hem bir tablet hem de bir PC olduğunu ve gerek oyun gerekse iş için kullanılabileceğine dikkat çekti. Ballmer, Surface’ın taviz verilmiş bir cihaz olmadığını ve artık kendisini bir ”cihaz ve hizmetler şirketi” olarak tanımlayan Microsoft’un PC’ye yaptığı bir yeniden yorumlama olduğunu sözlerine ekledi.

İlgili >> AllThingsD

İLGİLİ HABERLER