Eğlence

Video: Steve Ballmer basketbol sevgisini smacıyla gösterdi

Eski Microsoft CEO’su Steve Ballmer’ın ilginç ve hareketli bir yaşam öyküsüne sahip olduğu söylenebilir. İlk çalışanlarından biri olduğu şirkette CEO’luğa kadar yükselen Ballmer, Xbox gibi başarılı ürünlerin çıkışında ve popülarite kazanmasında Microsoft’un dümeninde bulunmuştu. Yazılım devindeki görevini bırakmasının ardından NBA takımlarından Los Angeles Clippers’ı satın alan Ballmer, farklı biçimlerde medyanın dikkatini üstüne toplamaya devam ediyor.

steve ballmer

Takımının Staples Center’da Brooklyn Nets ile karşı karşıya geldiği maçın devre arasında parkeye inen Ballmer, boyalı alana kurulan bir platformun yardımıyla topu potaya smaçlamayı başardı. Ballmer, smacının ardından duyduğu heyecanı ve mutluluğu Clippers’ın maskot akbabasına sarılarak gösterdi.

Devre arasında gerçekleştirdiği smaç şovu, Ballmer’ın Microsoft sonrasındaki hayatında kendisinden beklenenleri yerine getirdiğinin bir kanıtı olarak nitelenebilir. Halen heyecanını yüz ifadelerine yansıtan eski Microsoft CEO’su, kendisini izleyen topluğu heyecanlandırmak ve tabir-i caizse “gaza getirmek” adına elinden geleni yapıyor. Smacı yakın çekimde gösteren videolara bakıldığında, Ballmer’ın bir hayal kırıklığına sebebiyet vermemek için fazlasıyla motive olduğu çok net biçimde görülüyor.

steve ballmer

Staples Center’da bulunan herkesin gönlünü kazanmış gibi gözüken Steve Ballmer, sıkıcı geçen maçın renklenmesine de önemli ölçüde katkı sağlamış oldu. Karşılaşmanın sonunda Ballmer’ın takımı Los Angeles Clippers, Brooklyn Nets’i 105-95 mağlup etti. 39 galibiyeti ve 20 mağlubiyeti bulunan Los Angeles Clippers, NBA Batı Konferansı’nda dördüncü sırada bulunuyor. Ballmer’ın takımının play-off serisinde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER