Teknoloji

Stereo hoparlörlü HTC 606w yüzünü gösterdi

HTC One birçok yeni fikri tek bir pakette toplaması nedeniyle gerçekten heyecan verici bir cihaz olma niteliğini taşıyor. Metal kasasından UltraPixel kamerasına, BoomSound adlı stereo hoparlörlerinden Zoe adlı canlı galerisine kadar HTC One birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Bu yeniliklerin HTC’nin gelecekte çıkacak cihazlarında da yer alacağı tahmin ediliyor. O cihazlardan bir tanesine dair ipuçları ortaya çıktı.

htc-606w-180413

Çin’den yayılan bu sızıntıya bakıldığında, önünde HTC One’da olduğu gibi iki hoparlör bulunan bir akıllı telefonun olduğu görülüyor. İki hoparlörlü yapı, bu telefonda da BoomSound’ın yer alacağına dair önemli bir işaret sayılabilir. Bu arada 606w’nin tasarımında hem Android telefonlarından hem de Windows Phone 8 telefonlarından izler olduğunu görüyoruz.

Teknik özelliklere bakıldığında 606w’nin 1.2 GHz dört çekirdekli yonga, 1 GB RAM gibi özelliklere sahip olduğu görülüyor. Bu teknik özellikler HTC 606w’nin orta üst sınıfa mensup bir telefon olduğunu gösteriyor. Ayrıca cihazın 4.5 inç qHD ekrana sahip olduğu bilgisi de veri tabanında yer alıyor.

Söz konusu telefonun akıbeti için biraz daha beklememiz gerekiyor. Bu telefon HTC One’ı takip edecek ve uluslararası pazarda çıkacak bir cihaz olabileceği gibi, sadece Çin pazarına özel olarak çıkarılacak bir türev de karşımıza çıkabilir.

İlgili >> Engadget, TENAA

İLGİLİ HABERLER