Eğlence

SteamVR oyunları 15 Kasım’da Windows Karma Gerçeklik başlıklarına geliyor

steamvr oyunlariWindows Karma Gerçeklik başlıklarından birine sahip olanlar, önümüzdeki hafta itibarıyla SteamVR oyunlarıyla buluşacak. Microsoft tarafından Rolling Stone’a yapılan açıklamaya göre, SteamVR oyunları 15 Kasım’da ön izleme programıyla Karma Gerçeklik platformuna gelecek.

Bu test programı sayesinde Karma Gerçeklik başlığı sahipleri, oyunları Microsoft yazılıma son şeklini vermeden önce deneyebilecek.

SteamVR desteği sayesinde Windows Karma Gerçeklik platformu Steam mağazasındaki oyunları başlıklara getirecek. Böylelikle Microsoft’un sanal gerçeklik başlıkları daha fazla oyuna açılmış olacak. Windows Karma Gerçeklik platformu çatısı altındaki başlıklarda hâli hazırda sadece 60 civarında oyun ve uygulamaya erişilebiliyor. Söz konusu oyun ve uygulamalar Windows Mağaza üzerinden indiriliyor. Popüler sanal gerçeklik oyunlarının büyük kısmına ise SteamVR aracılığıyla erişiliyor.

SteamVR oyunları için tam desteğin ne zaman sunulacağı bilinmiyor

Microsoft, SteamVR oyunları için tam desteğin sunulacağı tarih konusunda şimdilik bilgi vermedi. Ancak şirketin desteği, açıkları tespit etmek için beta olarak sunması ve açıkların kapatılmasının ardından tam desteği duyurması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER