EğlenceTeknoloji

State of Decay 2 için büyük ve ücretsiz güncelleme geliyor

state of decay 2

Bundan neredeyse iki yıl önce yayınlanan State of Decay 2 için büyük bir güncelleme geliyor. Standart yamalardan farklı olan ve kapsamlı yenilikler getiren paket, “Juggernaut Edition” adını taşıyor. Juggernaut Edition ile oyunun grafik ve ses deneyimi, önemli ölçüde iyileştirilecek. Güncelleme paketi başka değişiklikleri de beraberinde getirecek.

Oyunun bilgilendirme sürecini biraz daha genişleten Juggernaut Edition, yeni bir silah kategorisini de oyuncuların karşısına çıkarıyor. Yeni harita ve yeni hava durumu efektleri de güncelleme paketinin parçaları arasında bulunuyor.

State of Decay 2’de oyunun kontrol şemasını iyileştirmek adına kurnazlık ve gizlilik özellikleri birbirlerinden ayrılıyor. Onlarca yeni görevin eklendiği oyundaki hatalar da düzeltiliyor.

State of Decay 2 Juggernaut Edition ne zaman yayınlanacak?

Daha önce yayınlanan üç genişleme paketindeki tüm içerikler, Juggernaut Edition’da bir arada sunuluyor. Yan hikaye Heartland de yeni paketin parçalarından biri. State of Decay 2’nin Xbox’a özgü olma durumu da Juggernaut Edition ile birlikte sona eriyor.

Juggernaut Edition, 12 Mart’ta oyuncularla buluşacak. Daybreak, Heartland veya State of Decay 2’nin Ultimate Edition paketlerinden birine sahip olanlara bazı özel armağanlar da verilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER