Eğlence

Star Wars: Vader Immortal VR deneyimi 2019’da yayınlanacak

star wars: vader immortal
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Industrial Light & Magic xLab ekibi, yazar David Goyer ile birlikte ön planda Darth Vader‘ın olduğu bir Star Wars deneyimi üstünde çalıştığını 2016’da açıklamıştı. Beklenen nihai duyuru, Oculus Connect konferansında geldi. Şirket, üç parçadan oluşacak Star Wars: Vader Immortal macerasının ilk bölümünün tanıtımını yayınladı. Söz konusu bölüm, 2019’da yayınlanacak.

Vader Immortal ile oyunculara sunulacaklar konusunda ne Oculus ne de Industrial Light & Magic fazla detay paylaştı. Ancak hikayenin dördüncü bölümden önceki bir zaman diliminde geçeceği biliniyor. Oyunun ismi ise oyuncuların ışın kılıçlarını kaparak Darth Vader’a karşı savaşmasının yüksek ihtimal dahilinde olduğunu gösteriyor.

Vader Immortal, sanal gerçeklik üzerinde sunulan ilk Star Wars deneyimi olmayacak. Industrial Light & Magic xLab ekibi daha önce “Trials on Tatooine” ile ışın kılıçlı basit bir deneyim sunmuştu. Buna ek olarak, The Void işbirliğiyle “Star Wars: Secrets of the Empire” adını taşıyan deneyim hazırlanmıştı. Ancak Vader Immortal bunlara kıyasla çok daha kapsamlı ve büyük ölçekli bir deneyim gibi görünüyor.

Oculus, Star Wars: Vader Immortal için “premier iş ortağı” olarak tanımlanıyor. Oyun, önümüzdeki yıl Oculus Quest ile birlikte yayınlanacak. Ancak yapılan açıklama, oyunun sadece bir süre için Oculus cihazlarına özel olacağını işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER