EğlenceTeknoloji

EA’den sanal gerçeklik destekli yeni Star Wars oyunu

EA’in Star Wars oyunları konusundaki yaklaşımı, sinemanın kült serisinin hayranları tarafından zaman zaman eleştiriliyor. Ancak şirketin son adımları, bu eleştirileri kesme konusunda etkili olacağa benziyor. Geçtiğimiz yıl Jedi: Fallen Order’ı çıkaran EA, şimdi de Star Wars: Squadrons isimli yeni bir oyunu duyurdu.

Tam teşekküllü tek kişilik bir macera yaşama imkanını da sunacak olan oyunda, beş kişilik takımlar birbirleriyle hava savaşlarında karşı karşıya gelecek. Oyun, Jedi’nin Dönüşü’nden hemen sonraki dönemde geçecek.

Motive tarafından geliştirilen oyunun duyurusu için hazırlanan fragman, merak edilen tüm sorulara cevap vermiyor. Oyuna dair detayları öğrenmek için fazla beklemek gerekmeyecek. EA bu hafta içinde gerçekleştireceği Play Live etkinliğinde Squadrons’un oynanış videosunu da gösterecek.

Beş kişilik takımlarla yapılacak savaşlar, oyunun çekirdeğini oluşturuyor. Burada oyuncuların savaşçılarını rakiplerinin tarzını da hesaba katarak seçmesi gerekiyor. Oyunda ilerleme kaydedildikçe oyunculara yeni kostümler ve silahlar da sunulacak.

Çapraz platform desteğiyle gelecek olan Squadrons, PlayStation 4 ve Xbox One’ın yanı sıra PC üzerinde de oynanabilecek. Sanal gerçeklik desteği ise oyuncuları doğrudan uçağın kokpitine yerleştirecek ve deneyimin çok daha yoğun hissedilmesini sağlayacak.

star wars: squadrons

Star Wars: Squadrons, 2 Ekim’de oyuncularla buluşacak. Oyunun yurt dışındaki fiyat etiketinde 39.99 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER