Eğlence

Star Wars: Rogue One’a ait ilk fotoğraf yayınlandı

Şu sıralar Güç Uyanıyor (The Force Awakens) ufukta gözüktüğü için başka bir Yıldız Savaşları (Star Wars) filmine konsantre olmak epey zorlu bir görev olsa da, Disney bu konuda elinden geleni yapıyor. Star Wars serisinin yan filmi olarak konumlanan Rogue One’a ait ilk set fotoğrafını paylaşan şirket, böylelikle serinin hayranlarını heyecanlandırmayı amaçlıyor. 16 Aralık 2016’da vizyona girmesi planlanan Rouge One, ana üçlemelerdeki Yıldız Savaşları evrenlerinin farklı noktalarına odaklanan antoloji filmlerinin ilki olacak. Rouge One’ın yönetmenliğini Godzilla’yı da yöneten Gareth Edwards yapıyor.

LucasFilm daha önce Rouge One’ın Bölüm IV: Yeni Umut’tan önceki dönemde geçeceğini duyurmuştu. Film, Asilerin Ölüm Yıldızı’nın planlarını çalma girişiminin üstüne odaklanacak. Yıldız Savaşları hayranları, Bölüm IV’ün başında planlara sahip olduğunu hatırlayacaklardır.

Paylaşılan fotoğrafta filmin başrol oyuncularından Felicity Jones ile asileri canlandıran Diego Luna ve Donnie Yen gibi aktörler boy gösteriyor.

LucasFilm Başkanı Kathleen Kennedy, Rouge One’ın ana filmlerden farklı bir yapıda olacağını ancak Yıldız Savaşları evreninden bazı tanıdık unsurları da barındıracağını belirtti. Rouge One’da Yıldız Savaşları hayranlarının aşina olduğu hissiyatın korunduğunu söyleyen Kennedy, filmin olaylara savaş alanından bakarak yeni bir perspektif sağladığını ifade etti. Kennedy, Gareth Edwards’ın son derece yenilikçi bir yönetmen olduğunu belirtmekten de geri kalmadı.

İLGİLİ HABERLER