Eğlence

Star Wars: Rogue One fragmanı yayınlandı

star wars: rogue one

Star Wars serisinin yedinci filmi “Force Awakens” bundan yaklaşık 3,5 ay önce vizyona girmiş ve çok yüksek bir gişe hasılatı elde etmişti. Jedi’nin Dönüşü’nün ardından galaksinin nasıl bir yere dönüştüğünü gösteren filmin dijital mecralarda satışının başlamasıyla birlikte Disney ve Lucasfilm ekibi, dikkatlerini Rogue One’a yöneltti.

Star Wars evrenine başka bir açıdan bakacak olan Rouge One’ın ilk fragmanı bugün itibarıyla yayınlandı. “A New Hope” öncesindeki bir zaman aralığında geçen filmde, bir grup asi savaşçının orijinal Ölüm Yıldızı planlarını çalma çabası konu ediliyor. Orijinal üçlemeye çok sayıda referans barındırması beklenen filmde klasik Stormtrooper’lar ve X-Wing yıldız savaşçıları gibi unsurlara rastlamak da mümkün olacak.

Star Wars: Rouge One için yayınlanan ilk fragmanda ön plana çıkan karakter ise Felicity Jones tarafından canlandırılan Jyn Erso oluyor. Düzenli biçimde yasaları ihlâl eden asi bir tip olarak lanse edilen Erso, “pervasız, sinirli ve disiplinsiz” olarak tanımlanıyor. Fragmanda ikincil karakterler hakkında bir fikir edinmek de mümkün oluyor. Rogue One, önümüzdeki aralık ayının ortasında vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER