Eğlence

Star Wars Jedi: Survivor, PlayStation 4 ve Xbox One’a geliyor

star wars jedi: survivor

EA, bu yılın başlarında Star Wars Jedi: Survivor’ın bu konsollardaki en son teknolojiden yararlanmak için yalnızca en yeni PS5 ve Xbox Series X/S konsollarında çıkacağını açıklamıştı. Ancak şirket aradan geçen dönemde karar değiştirmiş gibi görünüyor. EA en güncel finans raporunun değerlendirildiği toplantıda oyunun PlayStation 4 ve Xbox One’a da geleceğini duyurdu.

EA CEO’su Andrew Wilson bu kararı şu sözlerle açıkladı: “Bu efsanevi serinin gücü ve topluluk talebi sayesinde geliştirme ekibimiz bu Jedi deneyimini PlayStation 4 ve Xbox One’a taşımaya karar verdi.” Oyun geçtiğimiz nisan ayında PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S’te oyuncularla buluşturmuştu. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının çıkış tarihi konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

Jedi: Survivor, Star Wars Jedi: Fallen Order’ın takipçisi niteliğinde. Bu oyunun PC versiyonu yaşanan sorunlar nedeniyle oyuncularda hayal kırıklığı yaratmıştı. Özellikle performans ve yukarı ölçeklendirmeden kaynaklı sorunlar oyuncuların canını sıkmıştı.

Star Wars Jedi: Survivor merakla beklenmiş ve büyük ilgi görmüştü

Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan’da yayınlanmıştı. 2023’ün en merakla beklenen oyunlarından biri olan oyun kısa sürede büyük ilgi görmüştü. Hem bu ilgi hem de Star Wars topluluğundan gelen talep, EA’i orijinal kararından dönme konusunda cesaretlendirmiş gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER