Eğlence

“Star Wars: Ahsoka” dizisi için geri sayım başladı: Yeni yıldızlar ve beklenen karakterler

star wars: ahsoka

Disney+, büyük heyecanla beklenen Star Wars: Ahsoka dizisinin 23 Ağustos’ta prömiyer yapacağını açıkladı. Dizi, Mandalorian’ın zaman çizelgesinde geçiyor ama asıl kahramanımız, hikâyenin öncüllerine kadar uzanan bir geçmişe sahip. Eski Jedi Şövalyesi Ahsoka Tano, ilk olarak Star Wars: Clone Wars çizgi filminde karşımıza çıktı ve animasyon maceraları Star Wars: Rebels ile devam etti. Son olarak ise Mandalorian‘ın ikinci sezonunda ve The Book of Boba Fett‘in ilk sezonunda canlı aksiyon olarak göründü.

Ahsoka rolünü Rosario Dawson üstleniyor ve dizi, Rebels’in yarı resmi bir devamı gibi görünüyor. Bu dizideki pek çok karakter, ilk kez canlı aksiyon olarak görünecek. Natasha Liu Bordizzo, Sabine Wren olarak; Mary Elizabeth Winstead, Hera Syndulla olarak; ve Eman Esfandi, Ezra Bridger olarak rol alacak. Ayrıca, kötü şöhretli düşman Grand Admiral Thrawn da canlı aksiyon olarak ilk kez karşımıza çıkacak ve yine Lars Mikkelsen tarafından canlandırılacak.

Kalan oyuncu kadrosunda David Tennant, Diana Lee Inosanto ve geçtiğimiz ay vefat eden Ray Stevenson bulunuyor. Ayrıca, Hayden Christensen’in Anakin Skywalker/Darth Vader olarak geri döneceği yönünde pek çok söylenti var. Bilgi sahibi olmayanlar için, Ahsoka Tano, Skywalker’ın Jedi Padawanlarına saldırmaya ve tüm gezegenleri havaya uçurmaya başlamadan önceki öğrencisiydi.

Disney+, dizinin yeni bir fragmanını yayınladı. Buradaki çoğu görüntü, önceki fragmanda zaten mevcuttu, ancak arada birkaç yeni kare de var. Tüm dizi, karakteri ilk olarak Clone Wars için yaratan franchise’ın eş yöneticisi Dave Filoni tarafından yazılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER