Eğlenceİpucu

Spotify Yılın Özeti 2022 listelerini nasıl bulabilirsiniz?

spotify wrapped 2022

Yılın son ayına geldiğimizde, geride bırakmakta olduğumuz 2022 yılının en’leri listelerini de yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Spotify da her yıl bu zamanlarda, “Wrapped” ya da “Yılın Özeti” olarak adlandırılan listeler yayınlar. Üstelik bu listeler her kullanıcı için kişiye özeldir. Spotify 2022 Wrapped listeleri sayesinde geride kalan yılda en çok dinlediğiniz parçaları, platformda ne kadar zaman geçirdiğinizi, en çok hangi türde müzikleri dinlediğinizi görebilirsiniz. Peki, Spotify 2022 Yılın Özeti listenizi nasıl bulacaksınız? Bu sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Spotify 2022 Wrapped listenizi nasıl bulabilirsiniz?

Spotify 2022 Wrapped listenizi bulmanız oldukça basit. Ancak bunun için mobil uygulamaya ihtiyacınız var.

Spotify mobil uygulamasını açın. En altta bulunan Ara sekmesine gidin. Burada Hepsine göz at başlığının hemen altında 2022 Özeti kutucuğunu göreceksiniz. Buna tıklatın.

2022 Özeti başlıklı sayfanızda yukarıdan aşağı doğru kaydırdığınızda 2022 yılında en çok dinlediğiniz parçalardan oluşan bir listenin yanı sıra Spotify Wrapped 2022 kapsamında, bu yıl için derlenmiş çeşitli listeler göreceksiniz. Bunların arasında podcast listeleri de bulunuyor.

Spotify 2022 Wrapped listelerini web’de görebilir miyim?

Spotify 2022 Wrapped listenizi mobil uygulama üzerinden görseniz bile, bir akıllı telefonunuz olmasa veya Spotify hesabınız bulunmasa da, platformun 2022 Yılın Özeti listelerini web üzerinden inceleyebilirsiniz.

Bunun için spotify.com/wrapped adresine gidin. Açılan sayfada cihazınıza Spotify uygulamasını indirmek için gidebileceğiniz App Store ve Google Play Store bağlantıları var. Ayrıca 2022’nin öne çıkan seslerini burada dinle bağlantısını göreceksiniz. Buna tıklatarak Spotify 2022 Wrapped listelerine erişebilirsiniz.
İLGİLİ HABERLER