Eğlence

Spotify Windows Phone uygulaması yenilendi

spotify-windows-phone-190115

Windows Phone kullanıcıları uzun süredir Spotify uygulamasının yenilenmesini bekliyordu. Beklenen güncelleme nihayet yayınlandı. Güncellemeyle birlikte uygulamanın renk şeması yenilenirken; kullanıcılara daha koyu bir tema ve daha net grafikler sunuluyor.

iOS ve Android kullanıcılarının bir süredir faydalandıkları bazı özellikler de Spotify’ın Windows Phone 8 uygulamasına aktarılıyor. Güncellemeyle birlikte uygulamaya eklenen Keşfet ve Müziğiniz sekmeleri sayesinde Windows Phone kullanıcıları hem Spotify’ın geniş kütüphanesi içinde tarama yapabiliyor hem de kendi favorilerini çalma listelerine entegre edebiliyor.

Söz konusu özellikler yeni olmasa da, Spotify Windows Phone uygulamasının iOS ve Android’deki muadilleriyle eş seviyeye gelmesi açısından önem taşıyor.

Müziğiniz sekmesi sayesinde kullanıcılar favori çalma listelerini, şarkılarını ve albümlerini tek merkezde organize edebiliyor. Keşfet sekmesiyse Windows Phone kullanıcılarına müzik zevkleri doğrultusunda önerilen şarkıları, çalma listelerini,albümleri ve sanatçıları görme imkanı sağlıyor.

Windows Phone kullanıcıları Spotify’ın önem sırasında iOS ve Android’in gerisinde oldukları için üzülseler de, yayınlanan güncellemeden memnuniyet duyacaklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER