Eğlence

Spotify Windows Phone uygulaması ilkbaharda kapsamlı yenilikten geçiyor

Spotify’ın Windows Phone uygulaması uzun zamandır kullanımda, ancak bu uygulama yeni getirilen son işlevleri barındırmıyor. İşte Spotify önümüzdeki haftalarda yenilikleri Microsoft’un mobil uygulamasına da getirmeyi planlıyor.

spotify-windows-phone-250214

Mevcut Spotify uygulaması Microsoft’un bir dönem “Metro” olarak anılan tasarım dilini destekliyor, güncellemeyle birlikte Android versiyonuna daha yakın bir deneyim sunulacak. Yenilenen tasarımla birlikte radyo, keşfet ve gözat gibi bölümler de gelecek. Bu bölümler şimdiye kadar Spotify’ın Windows Phone versiyonunda yer almıyor.

Görünüşe göre, Spotify Windows Phone uygulamasını sil baştan yeniden tasarladı, bu da Windows Phone kullanıcıları için iyi bir haber olarak değerlendirilebilir. Mevcut uygulama önemli özellikleri barındırmamanın ötesinde, tasarım ve performansı da ideal seviyelerde bulunmuyor.

Spotify Windows Phone için sunacağı güncellenmiş kullanıcı arayüzünün ve özelliklerin sadece küçük bir kısmını paylaştı, ancak güncellemeyle birlikte Windows Phone kullanıcıları Android versiyonunun sunduğu deneyimden yararlanmaya başlayacak.

Spotify’ın güncellemeyi ilkbaharda yayınlaması bekleniyor. Aynı zaman zarfında Microsoft da Windows Phone 8.1 güncellemesini sunacak. Bu iki durum birlikte değerlendirildiğinde Spotify’ın Windows Phone 8.1 güncellemesinin sunduğu çeşitli avantajlardan yararlandığı fikri akıllara geliyor.

Bu arada sunulacak güncelleme başlangıçta sadece Spotify Premium aboneleri tarafından kullanılabilecek. Ancak şirket Spotify Free mobil servisini de gelecekte bir gün Windows Phone’a da getirmeyi hedefliyor.

İlgili >> Spotify

İLGİLİ HABERLER