Eğlence

Spotify ve Storytel arasındaki dikkat çekici sesli kitap iş birliği

spotify storytel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify bugün ses içeriği tarafındaki yelpazesini genişletecek önemli bir adımı duyurdu. Müzik dinleme servisi, Storytel ile iş birliğine giderek platforma yeni bir sesli kitap kataloğu eklenmesini sağlayacak.

Dünyanın lider sesli kitap platformlarından biri olduğu dile getirilen Storytel’in ücretli üyeleri, Storytel ve Spotify hesaplarını birbirine entegre edebilecek. Bunu yaptıkları takdirde Storytel sesli kitaplarına Spotify üzerinden erişim sağlayabilecek.

Storytel’in bulunduğu tüm ülke pazarlarında geçerli olacak uygulama ile sesli kitaplar Spotify’da yılın sonuna doğru kullanıcıların erişimine sunulacak. Storytel, Türkiye’de de faaliyet gösteriyor. Bu, iş birliğinin geçerli olacağı ülkeler arasında Türkiye’nin de olacağını gösteriyor.

Spotify’ın belirttiğine göre bu işbirliği, servis üzerinde sadece üyelere özel içerik sağlamak üzere, çeşitli yayıncıların ve içerik sağlayıcıların bir Spotify hesabı ile var olan üyelik oturumlarını doğrulamalarına olanak sağlayan, Spotify’ın çok yeni duyurduğu ve yakında hayata geçecek Açık Erişim Platformu konusundaki girişiminin bir parçasını oluşturuyor.

Spotify, 2021 yıl sonunda Açık Erişim Platformu ile ilgili daha fazla iş ortaklığı ve geniş seviyede bir kullanılabilirlik duyurmayı planlıyor.

İLGİLİ HABERLER