Eğlence

Spotify Traffic Jams ile Carpool Karaoke’nin karşısına çıkacak

spotify muzik
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

spotify traffic jamsCarpool Karaoke, James Corden’ın talk-show’unun içinde küçük bir bölüm olmasına rağmen, konuk olarak katılan ünlü isimlerin de etkisiyle büyük popülarite kazanmıştı. Bu popülarite, Carpool Karaoke’yi Apple Music içinde yayınlanacak bağımsız bir programa dönüştürmüştü. Carpool Karaoke’nin başarısı, Apple Music’in rakiplerini de benzer bir arayışa itmişe benziyor. Apple Music’in en büyük rakibi Spotify Traffic Jams ile Carpool Karaoke’ye yanıt vermeye çalışacak.

Traffic Jams, ilk bakışta Carpool Karaoke’ye benzer görünse de, aslında başka bir formatı uyguluyor. Programda bir rap şarkıcısı ve bir prodüktör büyük bir cipin arka koltuğuna oturacak. İkili burada tamamen yeni bir şarkı oluşturmaya çalışacak. Varış noktasında ise bu şarkı yüzlerce kişinin önünde canlı olarak söylenecek.

Programın yapımcılığını Spotify ve Russell Simmons’un medya şirketi All Def Digital üstlenecek. Sekiz bölüm olarak planlanan programın her bölümünde farklı bir rap şarkıcısı ve prodüktör ikilisi konuk olacak. Komedyen DoBoy ise hem programın sunuculuğunu hem de konukların şöförlüğünü üstelenecek.

Spotify Traffic Jams bölümlerini yayınlamaya 4 Nisanda başlayacak

Traffic Jams’in ilk bölümü 4 Nisanda yayınlanacak. İlk bölümde T-Pain ve prodüktör Southside bir şarkı oluşturmaya çalışacak. İlerleyen bölümlere ise D.R.A.M, Joey Bada$$ ve E-40 gibi isimler konuk olacak.

İLGİLİ HABERLER