Eğlence

Spotify ve Tinder güçlerini birleştiriyor

spotify tinderSpotify, çevrim içi müzik pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Tinder ise çöpçatanlık uygulaması denince akla gelen ilk uygulama konumunda. Alanında zirvede yer alan iki uygulama, güçlerini birleştiriyor. Tinder kullanıcıları bundan böyle kendilerine Spotify üzerinden bir profil şarkısı seçebilecek. Buna ek olarak, yine Spotify aracılığıyla dinlenen şarkılar ve beğenilen sanatçılar paylaşılabilecek. Bu yolla aynı müzik zevkine sahip Tinder kullanıcılarını bulmak da kolaylaşacak.

Spotify Tinder işbirliğinin bir parçası olarak profillere eklenen favori şarkıları dinlemek için Spotify hesabına sahip olmak gerekmiyor. Ancak Spotify kullanıcıları, aynı sanatçıları dinleyen Tinder kullanıcılarını anında görebiliyor. Tinder kullanıcıları, kendilerini tanımladıklarını düşündükleri bir şarkıyı da Spotify’da bulup profillerinde yayınlayabiliyor.

Spotify Tinder bağlantısı Tinder’ın profil ayarları üzerinden kuruluyor

Spotify ve Tinder hesaplarını birbirine bağlamak için Tinder’ın profil ayarları bölümüne girmek gerekiyor. Bu bağlantı kurulduktan sonra Spotify üzerinden Tinder profilinde yayınlanması istenen favori sanatçılar seçiliyor. Böylelikle benzer tercihleri yapan kişiler de görülebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER