Eğlence

Spotify artık Samsung Gear S3 üzerinden de kontrol edilebiliyor

spotify samsung gear s3Samsung’un Gear S2 ve Gear S3 akıllı saatleri için hazırlanan Spotify uygulaması sonunda yayınlandı. Özellikle Gear S2 kullanıcılarının uzun süredir beklediği uygulama, Gear S3’ün piyasaya çıkışından kısa süre sonra Galaxy Apps Store’daki yerini almış oldu.

Spotify Samsung Gear S3 entegrasyonunun duyurusu geçtiğimiz ağustos ayında yapılmıştı. Pek çok kullanıcı, Gear S3’ün piyasaya çıktığı andan itibaren Spotify uygulamasına sahip olmasını bekliyordu. Ancak bunun gerçekleşmemesi, akıllı saati ses oynatma yetenekleri nedeniyle tercih edenleri üzmüştü. Sonrasında uygulamanın aralık ayında yayınlanacağının sözünü veren Samsung, bu sözünü yerine getirmiş oldu.

Spotify Samsung Gear S3 uygulaması bu hafta itibarıyla tüm kullanıcılara ulaştırılacak

Spotify kullanıcıları Gear S3 uygulaması üzerinden çalan şarkıları kontrol edebilecek. Uygulamayı yüklemek için saatin eşleştirildiği akıllı saat üzerinden Gear Manager uygulamasına ulaşmak ve Galaxy Apps Store’da Spotify’ı bulmak gerekiyor. Uygulama halen bazı bölgelerde bulunmasa da, bu haftanın sonu itibarıyla tüm kullanıcılara ulaştırılması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER