Eğlence

Spotify Premium için yıllık üyelik paketi sunuyor

spotify podcast otomobil gorunumu

spotify premium yillik uyelikSpotify Premium yıllık üyelik paketiyle kullanıcılarına sınırlı bir süre için geçerli olacak yeni bir fırsat sunuyor. Kısa bir süre için yeni ve mevcut Spotify kullanıcıları, tek seferde 139 TL ödeyerek bir yıl boyunca Premium paketin imkânlarından yararlanabilecek.

Aralık ayının sonuna kadar geçerli olacak fırsat çerçevesinde 10 aylık Premium paketi fiyatı karşılığında, 12 aylık Premium üyelik kazanılacak. Bu teklif aralık ayının sonuna kadar geçerli olacak. Paketleri aktif olduğu sürece kullanıcılar herhangi bir aylık ücret ödemeyecek.

Yıllık üyelik paketinin sona ermesinin ardından kullanıcılar otomatik olarak eski paketlerine geri dönecek. Ücretlendirme, o dönemki aylık paket ücreti üzerinden gerçekleştirilecek.

Spotify Premium yıllık üyelik paketi Aile için Spotify’ı kapsamıyor

Spotify Premium yıllık üyelik paketinden servise bireysel olarak abone olan kullanıcılar yararlanabiliyor. Aile için Spotify paketi için böyle bir indirim fırsatı sunulmuyor. Mevcut indirim teklifinin de kısıtlı bir süre için geçerli olduğunu ve 2017’nin bitişi ile birlikte sona ereceğini unutmamak gerekiyor. Pakete geçiş spotify.com/yearly adresi üzerinden yapılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER